0774.643.839
Luni-Vineri 08:00-16:30
online@moze.ro
Livrare Rapida
In toata Romania
Returnarea Banilor
In maxim 72h
Schimb Gratuit
Pentru orice produs
Livrare gratuită
Livrare gratuită peste 150 RON
Acasă
Reciclare
0

Utilizarea eficientă a resurselor reprezintă pentru noi o provocare pe care am îmbrățișat-o cu drag, în contextul construirii unui viitor sustenabil. Ne-am raportat la idea de succes și am redefinit-o: succesul înseamnă, pe lângă satisfacția pe care o avem atunci când voi, clienții noștri, ne comandați produsele și le purtați cu eleganță, și ajutorul pe care putem să-l oferim naturii.

Sute de cutii pleacă zilnic din sediul nostru, iar câteva dintre ele se întorc la noi sub diferite forme: retur, schimb sau refuz. Ce facem cu cele din urmă? Ne asigurăm că sunt igienizate, îndepărtăm vechile etichete și pregătim cu grijă următoarea ta comandă. Este unul dintre modurile noastre prin care utilizăm eficient resursele de care dispunem.

O cutie reutilizată care ajunge la ușa ta împreună cu creațiile noastre, reprezintă un deșeu în minus aruncat în natură. Dar procesul nu se oprește la noi! Tu poți continua inițiativa noastră! Cum? Folosește cutiile de carton pentru depozitare, cadouri sau le poți transporta la cel mai apropiat centru pentru reciclare.

Așa că nu uita, dacă cutia ta este puțin mai ponosită, să știi că aparențele pot înșela. În interiorul ei se află un articol fabricat special pentru tine, în România.

Abonează-te la newsletter și nu rata cele mai noi oferte Moze Fashion!
Trimite!