0774.643.839
luni-vineri 08:00-16:30
online@moze.ro
Schimb Gratuit pentru orice produs
Transport Gratuit peste 190 ron
Livrare Rapidă în toată România
Returnarea banilor în maxim 72h
Acasă
Acasa
Povestea noastră începe în 1991, când se înființează societatea comercială Lady Lux srl, în Rm. Vâlcea, care are ca și scop crearea de ținute vestimentare pentru femei. În 2014 apare brandul MOZE, care vrea să reprezinte cât mai bine viziunea noastră. Încă de la început, calitatea țesăturilor, diversitatea și realizarea tehnică excelentă, a acestora a fost de o maximă importanță.
Țesăturile sunt achiziționate din cele mai variate locuri, fiind mereu în căutarea calității înainte de orice. Dubai, Spania, italia, Romania, Taiwan, Coreea, Grecia, Germania sunt câteva din cele mai importante zone de achiziție a țesăturilor.
Creativitatea, designul, vine să adauge feminitate, inovație, îndrăzneală, modernism. Vine să poată crea acea atmosferă de femeie care poate avea ce-și dorește, oricând, fără a sacrifica nimic din ce o caracterizează și o definește. Este magia produsului.
Adăgăm către final tehnicul, cel care face, ca această magie să poată prinde contur, să poată concretiza starea de putere, pe care o meriți. Cum altfel, poți simți puterea, dacă nu prin croiuri mereu perfecționate, produse care îmbracă perfect, tehnici de fabricație de ultimă generație și migală în detalii. Ele sunt cele care fac, până la urmă, diferența.
Abonează-te la newsletter și nu rata cele mai noi oferte Moze Fashion!
Trimite!