0774.643.839
Luni-Vineri 08:00-16:30
online@moze.ro
Livrare Rapida
In toata Romania
Returnarea Banilor
In maxim 72h
Schimb Gratuit
Pentru orice produs
Livrare gratuită
Livrare gratuită peste 150 RON
Acasă
Povestea Noastra
Implicare. Promptitudine. Pasiune. Calitate. Acestea sunt cuvintele care definesc cel mai bine brandul MOZE. Cu o istorie din 1991, valorile noastre pun întotdeauna experiența și mulțumirea clienților pe primul loc, evoluând odată cu aceștia. Încă de la început, calitatea țesăturilor, diversitatea și realizarea tehnică excelentă a fost de o maximă importanță.
Țesăturile sunt achiziționate din cele mai variate locuri, căutând mereu calitatea înainte de orice. Dubai, Spania, Italia, Romania, Taiwan, Coreea de Sud, Grecia, Germania sunt câteva din cele mai active zone de achiziție. Avem o gamă variată de rochii în stil casual, de birou sau de ocazie potrivite pentru toate evenimentele: de la o zi de muncă până la cele mai stilate evenimente. Modelele rochiilor Moze prezintă diverse culori, printuri și lungimi.
Creativitatea și designul rochiilor propun să te învăluie în feminitate, inovație, îndrazneală și modernism. Vin să creeze o atmosferă de femeie care poate avea oricând ce-și doreste, fără a sacrifica nimic din ceea ce o definește: Aceasta este magia produsului Moze.
Adăugăm spre final detaliile tehnice, care fac ca această magie să prindă contur. Cum altfel poți fi încrezătoare, dacă nu prin croiuri mereu perfecționate, tehnici de fabricație de ultimă generație și migală în detalii? Ele sunt cele care fac până la urmă diferența produselor Moze.
Abonează-te la newsletter și nu rata cele mai noi oferte Moze Fashion!
Trimite!