0774.643.839
Luni-Vineri 08:00-16:30
online@moze.ro
Livrare Rapida
In toata Romania
Returnarea Banilor
In maxim 72h
Schimb Gratuit
Pentru orice produs
Livrare gratuită
Livrare gratuită peste 150 RON
Acasă
Livrare Si Returnare

LIVRARE

COSTUL ȘI DURATA LIVRĂRII

Livrare standard la domiciliu:

 • 15 RON pentru comenzile mai mici de 150 RON (sau 0 RON, pentru comenzile mai mari de 150 RON);
 • 1-2 zile lucrătoare (Sâmbăta și duminica nu se efectuează livrări);
 • Plata ramburs sau online, prin card.

Comanda dumneavoastră poate fi livrată oriunde pe teritoriul României, numai prin curierat rapid, niciodată prin poștă. Nu expediem în afara României.

În cazurile excepționale, în care anumite produse nu se află pe stoc, veți fi contactată telefonic de către un consultant Moze. Vă asigurăm că stocurile noastre sunt actualizate în timp real și facem toate eforturile pentru a evita astfel de situații.

Puteți urmări starea comenzii în secțiunea „Contul meu”. AWB-ul asociat comenzii dumneavoastră îl primiți în momentul în care vi se expediază coletul, sau îl puteți solicita consultantului Moze, fie telefonic, prin SMS, prin e-mail, pe Whatsapp, sau pe rețelele sociale (Facebook și Instagram).

SCHIMB DE PRODUSE

Clientul poate solicita înlocuirea produselor GRATUIT dacă mărimea nu se potrivește, dacă produsul în sine nu se pretează pe corp sau prezintă defecte de fabricație, sau dacă articolul achiziționat are o culoare sau mărime greșită față de cel din comanda efectuată.

Produsul comandat se poate schimba cu o altă mărime, sau orice alt articol din site. Dacă se agreează înlocuirea cu un alt produs de o valoare mai mare, clientul va plăti diferența ramburs la ridicare, iar dacă suma este mai mică, diferența va fi înapoiată numai prin transfer bancar, într-un cont IBAN. Departamentul online Moze nu lucrează cu bani cash.


Primul schimb este gratuit, iar transportul celui de-al doilea va fi suportat de către client.

Nu sunt acceptate pentru schimb articolele pe care se găsesc urme de murdărie, pete, mirosuri sau alte deteriorări, sau care nu mai au etichetele atașate. De asemenea, nu se vor înlocui produse care nu aparțin brandului Moze, precum accesorii de păr, bijuterii sau lenjerie de corp.

PAȘII PENTRU SCHIMB

 • Consultantul Moze va efectua o cerere de ridicare a coletului de la dumneavoastră;
 • Un curier va veni să ridice produsele pe care doriți să le înlocuiți;
 • Coletul va ajunge în depozitul nostru, unde va fi verificat de către departamentul specializat;
 • Dacă produsele returnate sunt intacte, vom expedia articolul înlocuitor în aceeași zi.

RETURNARE

Este necesar să ne comunicați în prealabil decizia dumneavoastră de a efectua un retur, în termen de 15 de zile calendaristice din momentul în care primiți comanda. Cel mai simplu este să ne contactați la adresa de e-mail online@moze.ro, la numărul de telefon 0774 643 839 sau pe rețelele sociale (Facebook sau Instagram). Un reprezentant Moze va fi disponibil de Luni – Vineri, între orele 08:00-16:00.

COSTUL ȘI DURATA RETURULUI

15 RON, în cazul în care un consultant Moze efectuează o cerere de ridicare a coletului de la dumneavoastră. Nu trebuie să achitați nimic la curier, taxa de retur fiind retrasă din suma care vi se va înapoia pentru produsele achiziționate.

0 RON, în cazul în care decideți să livrați coletul dumneavoastră. Trebuie ca, fără întârziere și nu mai târziu de 15 zile calendaristice din momentul în care primiți comanda, să livrați produsele la adresa Moze, Strada Ferdinand, nr. 13, Râmnicu Vâlcea, Vâlcea, 240156, sau să le aduceți personal la unul dintre magazinele noastre fizice.

Rambursăm prețul de achiziție al produselor, fără taxa de transport inclusă, în termen de 3 zile lucrătoare, numai prin transfer bancar. Astfel, vă rugăm să ne comunicați și un cont IBAN în momentul în care anunțați intenția de retur. Conform legii, avem dreptul să așteptăm mai întâi să ajungă produsele la noi pentru a fi verificate, urmând a efectua plata ulterior.

PAȘII PENTRU RETUR

 • Consultantul Moze va efectua o cerere de ridicare a coletului de la dumneavoastră;
 • Un curier va veni să ridice produsele;
 • Coletul va ajunge în depozitul nostru, unde va fi verificat de către departamentul specializat;
 • Dacă produsele returnate sunt intacte, vom începe demersul de returnare a banilor, urmând să îi primiți în maxim 3 zile lucrătoare.

OBLIGAȚIA PERSOANEI CARE FACE RETUR este să înapoieze produsul intact. Returnarea banilor se face numai dacă produsele sunt în stare perfectă, așa cum v-au fost livrate, cu toate etichetele atașate și cu documentele primite odată cu comanda. Vă rugăm de asemenea să sigilați corespunzător coletul, astfel încât produsele să nu se piardă sau deterioreze pe transport.

NU SUNT ACCEPTATE produsele pe care se găsesc urme de murdărie, pete, mirosuri sau alte deteriorări, sau care nu mai au etichetele atașate. De asemenea, nu se vor returna produse care nu aparțin brandului Moze, precum accesorii de păr, bijuterii sau lenjerie de corp.

Moze.ro îşi rezervă dreptul de a refuza returnările expediate sau comunicate după limita perioadei de returnare sau articolele care nu se află în aceeaşi stare în care au fost primite.

Abonează-te la newsletter și nu rata cele mai noi oferte Moze Fashion!
Trimite!